Wat zijn de voordelen van een opstapelbare pannenset?

Wat zijn de voordelen van een opstapelbare pannenset? Cooking Totem

Een opstapelbare pannenset voorziet je van ontzettend veel voordelen. Jij hoeft je namelijk geen zorgen meer te maken over de ruimte in je keukenkastjes. Want laten we eerlijk zijn, die staan eigenlijk altijd te vol. Een pannenset die je kunt stapelen is zo ontworpen dat er geen beschadigingen ontstaan. Jouw non-stick pannen gaan dus nog langer mee. Denk je na over een opstapelbare pannenset? Dit zijn de 5 ontzettend praktische voordelen. 

Kiezen voor een non-stick pannenset: de 5 voordelen 

  1. Eén compacte set voor al jouw pannen

Een stapelbare pannenset heeft een uniek design. Waar het met losse pannen onmogelijk lijkt om ze passend op elkaar te krijgen, is dat met een opstapelbare set een fluitje van een cent. De Cooking Totem is daar een goed voorbeeld van. Deze set bevat 5 pannen die naadloos in elkaar passen. Zoals een koekenpan, een crêpe pan, een soeppan, saus pan én een wok. Natuurlijk compleet mét deksels, afneembare handvatten en PFOA-vrije coating. 

Tip! Wil je de gerechten die je maakt met jouw Cooking Totem op een feestelijke manier opdienen? Door de afneembare handvatten te verwijderen, verander je de pannen in een handomdraai in trendy serveerschalen. Voor snacks, eenpansgerechten of hapjes.  

  1. Geen beschadigde pannen of anti-aanbak coating meer

Natuurlijk ben je zo zuinig mogelijk op je pannen. Je maakt ze op de juiste manier schoon en zorgt ervoor dat ze perfect geolied worden opgeruimd. Toch heb je soms wat minder tijd om de pannen keurig in het aanrechtkastje te zetten. Stapelen is dan meestal wat er gebeurd. Toch is dit funest voor de anti-aanbaklaag van de pannen. Deze kan door de bodem of het handvat van de andere pan flink beschadigd raken. Dit zie je direct terug aan de gerechten die je bereidt. Met een opstapelbare pannenset zijn beschadigingen en krassen verleden tijd. Dat betekent pannen met een mooie non-stick coating en een lange levensduur.

  1. Ruimte besparen in de kast

Ook de ruimtebesparing is één van de voordelen waarvan je geniet als je kiest voor een pannenset die je kunt stapelen. Je hoeft geen zoektocht meer op touw te zetten als je een sausje wilt maken of gerechten wilt sauteren in een koekenpan. Met een stapelbare set houd je bergruimte over én blijven jouw keukenkastjes ook nog eens overzichtelijker én schoner. 

  1. Makkelijk meenemen

Ga je kamperen? Bij vrienden of familie op visite of zit jouw vriendin verlegen om een set goede pannen? Een opstapelbare set met anti-aanbakpannen neem je makkelijk met je mee. Dat komt mede door het goed doordachte en minimalistische design. Heb je op locatie te maken met een andere warmtebron? Ook dat is voor een goede set geen enkel probleem. De Cooking Totem kun je bijvoorbeeld gebruiken op gas en elektra, maar ook voor inductie en keramisch koken. Zin in een ovenschotel? De set is ovenbestendig tot 220 graden.  

  1. Eyecatcher op het aanrecht

Losse pannen en potten op het aanrecht zijn normaal niet écht leuk om te zien. Met een opstapelbare pannenset is dat anders. Deze compacte sets hebben namelijk een hip design dat gezien mag worden. Eigenlijk is het zonde om de pannen weg te stoppen in het keukenkastje. Plaats de set op het aanrecht en je hebt je pannen altijd binnen handbereik. 

Breng jouw kookniveau naar een heel ander level

Nooit meer op zoek naar die fijne pan in de keukenkast? Geen beschadigingen meer op jouw anti-aanbakpannen én ruimte overhouden in de keuken? Dat zijn de voordelen die je ervaart als je kiest voor een opstapelbare pannenset. Met één aankoop heb je direct 5 pannen, bijpassende deksels, afneembare handvatten en serveerschalen tot je beschikking. 

Back to blog